I BORA-HiB kan du arkivere forskningsproduksjon, musikk eller film som du ønsker å spre nasjonalt og internasjonalt. I BORA-HiB kan du arkiver og spre produksjon som ikke er tidligere publisert, eller materiale som allerede er publisert, men som du også ønsker å synliggjøre som en del av HiB sin produksjon.

 

Det ligger enkle regler til grunn for å arkivere i BORA-HiB:

 

  • Materialet må være resultat av FoU-arbeid eller en studentoppgave på minimum master nivå.
  • Materialet må være skrevet av minst en student eller ansatt ved HiB.
  • Opphavsretten må være klarert før fulltekstarkivering.

 

Dersom du ønsker mer informasjon om åpen tilgjengeliggjøring av forskningsmateriale, kaldt open access, kan du lese mer om dette her http://www.openaccess.no/. Du kan også sende en mail til Bora-HiB (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) dersom du har noen spørsmål eller publikasjoner du ønsker å arkivere.

 

Dersom du er forsker kan du også laste opp dine vitenskapelige artikler via Cristin, og disse vil bli sendt til Bora-HiB for arkivering. Vi vil alltid se på opphavsrett før arkivering.

 

 

Kontaktinformasjon:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Biblioteket:

http://www.hib.no/biblioteket/


Skriftserien

Her finner du den elektroniske versjonen av den lokale Skriftserien ved Høgskolen i Bergen

LES MER

NORA

Norwegian Open Research Archive (NORA) er det nasjonale forskningsarkivet.

SØK NORA

Siste Registreringer